Meet Happy Pure Oils

Alle drie een passie voor olie, alle drie verschillend. Samen hebben we onze krachten gebundeld om jou nog beter te kunnen helpen op jouw olie avontuur. Happy Pure Oils is het beste van drie werelden.

Happy is van Happy Hooggevoelige Kids, Pure is van Puur met Olie en Oils is van Oliënzo. Kortom een sterk team: Happy Pure Oils. 


Alka

Ik ben Alka, 35 jaar en getrouwd met Hylke en de moeder van Niek 8, Jens 6 en Jolien 4.

Alweer 5 jaar geleden kwam ik zelf in aanraking met essentiële oliën voor mijn hormonale onbalans. Man wat word je een leuker mens als je hormonen in balans zijn, als grootste cadeau ooit werd ik daarna spontaan zwanger van onze dochter!

Al vrij vlot ook de zakelijke kant op gegaan met de oliën om ook andere mensen hierin wegwijs te maken door het geven van workshops en presentaties op locatie en in mijn eigen praktijk Puur! met Olie voor het geven van de Raindrop massage en coaching.

Daar kwam de volgende stap, hoe word je nu zakelijk binnen Young Living en welke tools ben ik daarvoor nodig?

Trots om samen te werken met Ilona en we onze krachten hebben gebundeld om ook jullie daar in te kunnen helpen.

Mijn kwaliteit is de planning en het schrijven van de classes en alles wat daarbij komt kijken, zo belangrijk bij het opzetten van elke business!


The Sky is the Limit

Ilona

Ik ben Ilona Flokstra, 36 jaar. Mama van Jazz, bonusmama van Mees & Tijn, vrouw van Ben! Wij wonen heel fijn in het oosten van het land. In 2012 ben ik begonnen met fotograferen en dit staat voor mijn momenteel op een heel laag pitje, doordat ik een andere passie heb ontwikkeld in de loop van de jaren. Namelijk de onvoorwaardelijke liefde voor essentiële oliën! De oliën hebben mij ondersteund door de jaren heen, lastige jaren kan ik wel zeggen. Maar als ik kijk waar ik nu sta, ben ik ze intens dankbaar. Ik ben zo ontzettend gegroeid als persoon. Dit gun ik iedereen.

En daar komt het idee ook vandaan voor Happy Pure Oils.

Ik heb de eer om samen te werken met een powervrouw, waarvan wij samen een gouden duo vormen. 

Happy Pure Oils staat voor:

Dreams. Goals. Purpose. Passion. Persistence. Celebration. Education. Development. 

Met Oliënzo vorm ik de Oils in Happy Pure Oils.  

Young Living Olie Business

Onze passie heeft geleid tot het opzetten van een Young Living Olie Business waarmee we elke dag mensen mogen helpen om op een natuurlijk manier een gezond leven te leiden. En daar helpen wij jou mee!