Meet Happy Pure Oils

Alle twee een passie voor olie, alle twee verschillend. Samen hebben we onze krachten gebundeld om jou nog beter te kunnen helpen op jouw olie avontuur. Happy Pure Oils is het beste van twee werelden


Alka

Ik ben Alka, 36 jaar en getrouwd met Hylke en de moeder van Niek 8, Jens 6 en Jolien 4.

Alweer 5 jaar geleden kwam ik zelf in aanraking met essentiële oliën voor mijn hormonale onbalans. Man wat word je een leuker mens als je hormonen in balans zijn, als grootste cadeau ooit werd ik daarna spontaan zwanger van onze dochter!

Al vrij vlot ook de zakelijke kant op gegaan met de oliën om ook andere mensen hierin wegwijs te maken door het geven van workshops en presentaties op locatie en in mijn eigen praktijk Puur! met Olie voor het geven van de Raindrop massage en coaching.

Daar kwam de volgende stap, hoe word je nu zakelijk binnen Young Living en welke tools ben ik daarvoor nodig?

Trots om samen te werken met Ilona en we onze krachten hebben gebundeld om ook jullie daar in te kunnen helpen.

Mijn kwaliteit is de planning en het schrijven van de classes en alles wat daarbij komt kijken, zo belangrijk bij het opzetten van elke business!


The Sky is the Limit

Ilona

Ik ben Ilona Flokstra, 37 jaar. Mama van Jazz, bonusmama van Mees & Tijn, vrouw van Ben! Wij wonen heel fijn in het oosten van het land. Mijn passie is fotograferen en in de loop van de jaren heb ik er nog 1 bij gekregen. Namelijk de onvoorwaardelijke liefde voor essentiële oliën! De oliën hebben mij ondersteund door de afgelopen jaren heen, pittige jaren kan ik wel zeggen. Maar als ik kijk waar ik nu sta, ben ik ze intens dankbaar. Overal is een reden voor zolang je zelf altijd maar positief in het leven staat. Dat brengt ons elke dag een een stapje dichter bij onze doelen. 

Ik heb de eer om samen te werken met Alka. Wij vullen elkaar perfect aan om jullie te helpen naar de volgende stap in jou olieavontuur.   

Happy Pure Oils staat voor:

Dreams. Goals. Purpose. Passion. Persistence. Celebration. Education. Development. 

Young Living Olie Business

Onze passie heeft geleid tot het opzetten van een Young Living Olie Business waarmee we elke dag mensen mogen helpen om op een natuurlijk manier een gezond leven te leiden. En daar helpen wij jou mee!