Creëer een magisch leven

De essentiële oliën van Young Living veranderen je leven op elk gebied. En zeker wanneer je zo enthousiast bent kun je ook nog geld verdienen met jouw passie voor oliën. Win win dus.  

Inmiddels ken je Young Living of heb je er een heleboel over gelezen en nu ben je hier beland, op de pagina met informatie over het zakelijke gedeelte van Young Living. De producten liggen niet in de winkel, maar worden door onafhankelijke distributeurs verkocht.

Dit doen wij door middel van informatieavonden, 1 op 1-gesprekken, bezoeken van beurzen, delen van ervaringen op Facebook, via folders die wij op logische plekken neerleggen en op tal van andere manieren!

Er is een volledig begeleidingsprogramma geschreven voor beginnende zakelijke leden, waarin allerlei best practices worden gedeeld, waardoor je snel op gang kunt komen, kunt groeien en net als wij, een heleboel mensen kennis kunt laten maken met de fantastische producten van Young Living!

Je werkt volledig zelfstandig, waarin er alle ruimte is voor individuele creativiteit. Uiteraard is er intensieve begeleiding en kun je altijd bij de meer ervaren members terecht, zijn er online meetings, of fysiek, kun je sparren met andere beginnende zakelijken en is er alle gelegenheid tot vragen, het verzamelen van (product-)informatie en is er voor alles promotiemateriaal beschikbaar (Dit alles uiteraard zonder bijkomende kosten).

In dit vak ben je geen verkoper, maar deel je je ervaringen, plant je zaadjes en die zullen op korte of lange termijn uit gaan komen. Er komen heel wat skills bij kijken en hoe meer jij van deze skills hebt, of hoe beter je deze kunt en wilt ontwikkelen, hoe succesvoller je zult worden in deze business.

Je dient wel te kunnen verkopen, de technieken te beheersen, maar je zult ook als recruiter actief zijn, om members te werven, die ook weer als zakelijke aan de slag gaan. Het is heel makkelijk om te leren, maar simpel is het niet, het kost tijd en energie om de volledige skillset te leren. Maar na een tijdje zul je zien dat jij op jouw eigen manier het verschil gaat maken en daar zul je zeker voor beloond worden!

Geld kan hier een drijfveer zijn, maar voor de langere termijn zien wij dat over het algemeen de meest succesvolle mensen, degenen zijn met de langste adem. Met geduld kom je heel ver, als je de juiste wegen weet te bewandelen, leert van je fouten en je de Young Living-lifestyle volledig kunt omarmen! Hierbij staan wij naast je, achter je, zullen je volledig bijstaan in dit proces, zullen je laten leren van de fouten van anderen, maar ook laten ervaren welke fantastische levens veranderende voordelen deze manier van leven en werken met zich meebrengt.

Zoals je wellicht weet is Young Living een MLM-bedrijf. Dit staat voor Multi Level Marketing of netwerkmarketing. Nou denken heel veel mensen bij het horen van deze term aan een pyramidespel. Maar de enige treffende vergelijking die gemaakt kan worden hiermee is de uiteindelijke structuur van de business. Bij een pyramidespel betaal je niet voor een product en dit is ook illegaal, in tegenstelling tot de manier van werken bij Young Living, waarin je commissie ontvangt voor de producten die je zelf verkoopt en die de mensen onder jou verkopen. Je hoeft hierbij ook niks in te kopen, je hebt geen voorraad, geen derving, enzovoorts. Zie het als een franchiseformule waarin al het voorwerk al voor je gedaan is, maar waarin jij wel zelf bepaalt in hoeverre je succesvol bent. Hoe meer uren je erin stopt, hoe meer er aan de achterkant uitkomt. Zo simpel is het eigenlijk. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om te sparen en door middel van de commissie je eigen olie te betalen. Ga je iets verder, dan kun je een part-time salaris verdienen. Ook kun je fulltime bezig zijn en volledig stoppen met je huidige werk of het ernaast doen. Er is veel geld te verdienen maar staar je daar niet op blind, hoewel het een fijne bijkomstigheid is. Ieder individu heeft hierin zijn eigen doelen en wensen.

Wij hebben het wiel niet uitgevonden, maar werken wel dagelijks met mensen, ook nieuwe mensen in dit vak en weten hierdoor hoe de begeleiding exact afgestemd kan worden op iedereen persoonlijk. Nogmaals, je werkt voor jezelf, maar in teamverband sta je altijd sterker, vooral door kennis te delen en te vermenigvuldigen!

Wil je eens kennis maken? Laat het ons dan weten en we vertellen je graag alle ins en outs van deze geweldige business!!

Join our team