Extra cadeaus voor jou!

De essentiële oliën zijn echt een cadeautje. En het leuke is dat Young Living jou ook weer beloont met cadeautjes wanneer je de oliën gebruikt. Hoe tof is dat? 

Essential Rewards is het spaarprogramma van Young Living. Dit is een geweldig
programma wat je veel op gaat leveren. Je kan bij deze optie het Starterkit voordelig
aanschaffen, je krijgt 24% korting op je aankopen en je krijgt ook nog korting op de verzendkosten.

In dit geval spreek je af om elke maand voor minimaal 50 pv (dit komt neer op ongeveer 45-55 euro) te besteden aan Young Living producten.

Daarnaast spaar je punten over alles wat je koopt. En deze punten kun je weer inleveren tegen gratis producten.

Je spaart 10% van je aankopen in
punten wanneer je 1-3 maanden lid bent

Je spaart 20% van je aankopen in punten wanneer je 4-24 maanden lid bent

Je spaart 25% van je aankopen in
punten vanaf 25 maanden

Stel je voor dat je voor 100 pv aan oliën koopt in je tweede maand als member met Essential Rewards. Je krijgt dan 10 pv van Young Living. Deze punten kun je opsparen en wanneer jij jezelf wilt verwennen met een bepaalde olie of een ander product kun je daarvoor je gespaarde punten inzetten. Zo spaar je voor gratis producten!

En dit is nog niet alles. Je spaart dus al voor gratis producten. Daarnaast krijg je ook nog loyalty gifts van Young Living. Na 3, 6, 9 en 12 maanden lidmaatschap ontvang je een gratis olie!

Je spaart automatisch maar dit houdt niet in dat je geen invloed hebt op wat je koopt voor minimaal 50 pv. Jij bepaalt zelf elke maand wat je in je mandje doet. 

Essential Rewards is een spaarprogramma waarbij je maandelijks automatisch spaart. Wil je nergens aan vast zitten? Je kan dit te alle tijden weer stopzetten. 

Wil je nog een stapje verder en kies je er voor om zakelijk te gaan, zodat je ook andere mensen kunt helpen met de natuurlijke producten van Young Living? Meld je dan aan bij onze online academy!​​​​