Haal jij alles uit je olie?

Ben je constant op verschillende plekken aan het zoeken naar informatie over oliën en producten van Young Living?

Wat zit er in, waar is het product voor te gebruiken, wat is de emotionele werking en hoe gebruik je ze?

Er zijn verschillende oliën en producten die dit een hele opgaaf kan zijn. Terwijl jij juist jouw (mogelijke) member zo goed en snel mogelijk van deze informatie wordt voorzien. Jij wil helpen maar ziet door de bomen het bos soms niet meer. Het is te veel.

Misschien ben je Young Living-lid. Je hebt de oliën in huis maar weet niet wat je ermee moet doen. Ook jij wordt overspoeld door informatie, maar waar begin je?  

Je verspilt te veel tijd. Tijd die je liever aan het groeien van jouw olie business of aan jouw gezin besteedt.

Hoe zou het zijn wanneer deze informatie op één plek voor jouw beschikbaar is? Online, zodat je toegang hebt tot deze informatie waar je ook bent. Een online naslagwerk met alle producten van Young Living.

Klinkt goed toch?

Jij zorgt voor de persoonlijke connectie, wij zorgen voor de rest.

Ontdek de magie

De HPO Oliegids is een online naslagwerk van alle producten van Young Living. Waarom is dit een must voor zakelijke leden en oliegebruikers?

  • Complete online gids met achtergrondinformatie, werking van de oliën op alle gebieden (lichamelijk, emotioneel, spiritueel), gebruik van de oliën, etc.
  • Volledig online in onze Happy Pure Oils Academy. Dit dat je overal waar je een internetverbinding hebt, toegang hebt tot de Oliegids.
  • Je bespaart tijd doordat alles op één plek te vinden is. 

Er zit magie in die kleine flesjes

Wij zijn Happy Pure Oils

Wij hadden behoefte aan deze online plek. Net als jij. Daarom hebben wij de HPO Oliegids voor jou gemaakt. Zodat jij geen tijd meer hoeft te verspillen aan informatie zoeken en je kunt focussen op wat echt belangrijk is; jouw lid optimaal ondersteunen en jouw olie business te laten groeien.

Maar ook aan de oliegebruiker, die niet geïnteresseerd is in de zakelijke kant van Young Living, is gedacht. Met de HPO Oliegids bieden wij jou een makkelijke manier om alles uit jouw oliën te halen. Vanaf nu weet je precies welke olie je nodig hebt, wat ze voor je kunnen gebruiken en hoe je ze kan gebruiken. 

Zij gingen je voor:


Het is een feestje om door de Oliegids te neuzen. Ik leer zoveel over de oliën. Nu gebruik ik ze vol vertrouwen!

Sophie 


Zo makkelijk! En ik heb allemaal nieuwe mogelijkheden ontdekt. Lavendel is niet alleen voor de ontspanning, ik wist niet dat deze zo veelzijdig was. Snel nog maar een flesje bestellen 🙂


SuzanWauw, alles wat ik wil weten staat zo overzichtelijk op een rij. Top!


Ik kan mijn leden nu nog beter en vooral sneller helpen.


Laura


Jouw investering

Voor slechts € 29,97  heb je een compleet naslagwerk tot je beschikking. Het gebruik van de producten was nog nooit zo makkelijk en leuk!

Handige vragen op een rij

Hoe werkt het? 

Online: Hoe werkt dat precies?

Ik heb besteld, en dan? 

Ik ben al zakelijk bezig maar ik val niet onder jullie team. Is dit dan wel geschikt voor mij?

Ik ben geen zakelijk lid, is de Oliegids geschikt voor mij?

Staat jouw vraag er niet tussen?

Droom. Bouwen. Onderwijzen. Ontwikkelen.